• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фінальний день змагань на кубок М. М. Ольшевського

Фінальний день змагань на кубок М. М. Ольшевського

2014-01-24

/Files/images/654579629.gif

Закінчилися змагання першості міста Сквири з гандболу на кубок Героя Радянського Союзу М. М. Ольшевського.

Першою пройшла зустріч команд дівчат НВК "Сквирський ліцей" та ЗОШ №3 за п'яте місце. Боротьба була рівною. І лише в один м'яч ліцеїстки перемоли команду ЗОШ №3 та зайняли п'яте місце. Команда ЗОШ №3 стала шостою.

У юнаків за п'яте місце боролися команди НВК та НВК "Сквирський ліцей". Сильнішими у цій зустрічі були гандболісти НВК, які здобули перемогу з рахунком 17:15 і відповідно посіли п'яте місце. Ліцеїсти стали шостими.

Потім почалася боротьба команд дівчат НВК та ЗОШ №1 за третє місце. Жодна з команд не хотіла поступатися. І лише післяматчеві семиметрові кидки вирішили долю поєдинку. Перемога і третє місце дісталися гандболісткам НВК, які подолали суперниць з рахунком 11:10. Спортсменки ЗОШ №1 стали четвертими.

Настала черга юнаків вступити у боротьбу за третє місце. Тут своїми силами мірялися команди ДНЗСВПУ та ЗОШ №5. Команда училища переграла суперників з рахунком 20:16 і посіла третє місце. Відповідно гандболісти ЗОШ №5 стали четвертими.

Наступними на площадку вийшли дівчата ЗОШ №2 та ЗОШ №5, які у фіналі змагалися за перше місце. Тут гандболістки ЗОШ №2 впевнено здолали опір суперниць з рахунком 13:5 і посіли перше місце. Спортменки ЗОШ №5 посіли друге місце.

Інтригою вечора стала зустріч юнаків ЗОШ №2 та ЗОШ №1, які зустрілися у фіналі. Боротьба була запеклою та жорсткою. Ніхто з суперників не хотів поступатися. Але фортуна цього разу посміхнулася гандболістам ЗОШ №1, які перемогли з рахунком 15:14. Гандболісти ЗОШ №2 стали другими.

Але за положенням змагань кубок імені Героя Радянського Союзу М. М. Ольшевського дістається команді навчального закладу за підсумками місць дівчат та юнаків. Тут впевнену перемогу здобула команда Сквирської ЗОШ №2. Другими були гандболісти ЗОШ №1, третіми - ЗОШ №5.

Зведена таблиця має такий вигляд:

І місце - ЗОШ №2;

ІІ місце - ЗОШ №1;

ІІІ місце - ЗОШ №5;

ІV місце - НВК;

V місце - ДНЗСВПУ;

VІ місце - НВК "Сквирський ліцей";

VІІ місце - ЗОШ №3.

Кращим бомбардиром турніру було визнано учня НВК Павла Черкасенка.

Кращими гравцями турніру стали студент ДНЗСВПУ Назар Котюк та учениця ЗОШ №2 Наталія Зацепа.

Кращими воротарями стали учениця НВК Марина Константин та учень ЗОШ №2 Максим Кравчук.

Переможці турніру на кубок М. М. Ольшевського - команда ЗОШ №2 (на фото).

/Files/images/DSC_1553.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi