• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Турнір з гандболу пам'яті Олімпійської чемпіонки Л. М. Коломієць-Панчук

Турнір з гандболу пам'яті Олімпійської чемпіонки Л. М. Коломієць-Панчук

2016-04-06

/Files/images/13.jpeg

2 квітня 2016 року у спортивному залі ДЮСШ відбувся традиційний обласний турнір з гандболу пам’яті вихованки Сквирської ДЮСШ, Заслуженого майстра спорту з гандболу Л. М. Коломієць-Панчук, яка вісім разів була чемпіонкою СРСР, п’ять разів володаркою Кубка Європейських чемпіонів, стала Олімпійською чемпіонкою ХХІ Олімпійських ігор в Монреалі (1976 р.), чемпіонкою Світу (м. Будапешт, Угорщина, 1982 рік), срібним призером чемпіонату Світу (м. Київ, 1975 рік).

У змаганнях брали участь дівчатка наймолодшої вікової групи 2004-2005 р. н.

За підсумками турніру переможцями стала команда Сквирської ДЮСШ (тренер Андрій Хомяк), срібні нагороди здобули гандболістки Рокитнянської ДЮСШ, третя сходинка п’єдесталу пошани у дівчаток другої команди Сквирської ДЮСШ (тренер Тетяна Євніцька). Кращим гравцем турніру визнано сквирянку Аліну Лясківську та Софію Стаднік з Рокитного.

Слід зазначити, що цей турнір проходив за підтримки благодійного фонду «Фортеця». Під час нагородження переможців та призерів змагань представник благодійного фонду у Сквирському районі Світлана Риченко вручила юним гандболісткам кубки, медалі та грамоти і запевнила, що і в подальшому Фонд буде активно підтримувати організацію та проведення юнацьких спортивних змагань, бо це є маленькі кроки до великого майбутнього наших дітей.

/Files/images/6.-.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 233

Коментарi