• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський турнір з гандболу серед ветеранів

Всеукраїнський турнір з гандболу серед ветеранів

2016-03-10

/Files/images/0270.gif

5 – 6 березня 2016 року в спортивному залі Сквирської ДЮСШ відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу серед чоловічих та жіночих аматорських команд. В гості до сквирян завітали команди з міст Овідіополя Одеської області, Рокитного Київської області та Києва.

На урочистому відкритті турніру учасників змагань привітали міський голова Валерій Анатолійович Скочко та головний суддя змагань Іван Іванович Штундер. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять Героїв Майдану, Героїв АТО, які поклали своє життя за світле майбутнє України. У складі команди міста Сквири виступав учасник АТО Віталій Білобров, якого чисельні вболівальники вітали бурхливими оплесками. Присутні були приємно вражені яскравою церемонією відкриття, яку підготували і вели Світлана Тутберідзе та Олена Шевчун.

Гості були у захваті від виступів співачки вокальної студії «Мажор»Єлізавети Солодовчук (керівник Ірина Гибилинда) та зразкового хореграфічного колективу «Сквиряночка» (керівник Марина Сергійчук), а пісня «Команда молодості нашої» у виконанні Володимира Мошківського, яку підспівував увесь зал, викликала справжній фурор.

Ігри проходили за коловою системою. Наша чоловіча команда вкотре підтвердили свої лідерські позиції на гандбольній мапі не тільки області, а й України. Показавши грамотну технічну і тактичну гру, вони в першій грі впевнено перемогли суперників з Рокитного з рахунком 30:20. Особливо видовищним видався поєдинок з досвідченими гандболістами київського «Легіону-ХХІ». Продемонструвавши, перш за все, бійцівські якості та волю до перемоги наші земляки переграли грізних опонентів з рахунком 23:21, що й дозволило їм стати переможцями цього представницького турніру. Друга сходинка п’єдесталу пошани дісталася гандболістам з міста Києва. Третє місце посіли спортсмени з Рокитнянського району.

У жіночому турнірі чемпіонками стала команда Овідіополя, срібні нагороди вибороли гандболістки міста Сквири-1, третє місце посіли спортсменки міста Сквири-2. Переможці та призери турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Кращими гравцями турніру були визнані у чоловіків: Вадим Галаган (Сквира), Михайло Пархонюк (Київ), Ігор Коваленко (Рокитне), у жінок: Світлана Пасічник (Овідіополь), Олена Карпова (Сквира), Віра Черкасенко (Сквира).

Цей захід став яскравим прикладом популяризації здорового способу життя, зокрема, розвитку гандболу на теренах Сквирського регіону.

/Files/images/1..jpg/Files/images/3.-.jpg/Files/images/4.-.jpg/Files/images/2 .-.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 294

Коментарi