Незабутня подорож до Ужгорода

2015-12-21

/Files/images/13.jpeg

З 13 по 18 грудня у м. Ужгороді відбулися зональні змагання чемпіонату України з гандболу на призи клубу "Стрімкий м'яч" серед дівчат 2002 року народження. У них взяли участь такі команди ДЮСШ: м. Ужгород, м. Тячів, м. Яворів та м. Сквира.

Наші дівчата в рівній боротьбі поступилися суперницям та не увійшли до фінальної частини чемпіонату України. Окрім участі у змаганнях, наші дівчата побували на екскурсії по мальовничому та старовинному місті, відвідали Ужгородський замок та новітній басейн «Зінедін».

Тренери та вихованці Сквирської ДЮСШ висловлюють подяку за спонсорську підтримку Сквирському комбінату хлібопродуктів та особисто Дорошенку Віктору Олександровичу та начальнику відділу освіти Сквирської РДА Заболотному Олександру Вікторовичу.

Форму, у якій виступали наші юні гандболістки подарував Віктор Сидорчук, випускник Сквирської ДЮСШ 1975 року (дворазовий чемпіон Радянського Союзу з гандболу, чемпіон Збройних Сил СРСР, колишній гравець СК "Львів"), який нині проживає в Німеччині і працює дитячим тренером, за що йому щиро вдячні і команда дівчат, і тренери ДЮСШ.

/Files/images/PC165508.JPG/Files/images/PC165510.JPG/Files/images/PC165512.JPG/Files/images/PC155502.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi