• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Чемпіонат Київської області з гандболу серед юнаків на приз клубу "Стрімкий м'яч"

Чемпіонат Київської області з гандболу серед юнаків на приз клубу "Стрімкий м'яч"

2015-11-08

/Files/images/л.jpg

07 листопада 2015 року у Сквирській ДЮСШ відбувся чемпіонат Київської області з гандболу серед юнаків на приз клубу "Стрімкий м'яч". Змагання проходили у двох вікових категоріях: юнаки 2002 р.н. та 2003 р.н. У перегонах взяли участь 8 команд та 114 спортсменів. Це команди Сквирської, Миронівської, Рокитнянської та Броварської ДЮСШ. За підсумками чемпіонату юні вихованці ДЮСШ вкотре довели, що стан та розвиток гандболу на Сквирщині упевнено тримає першість у Київській області.

Впевнено перемігши своїх суперників у всіх зустрічах, сквиряни вибороли звання чемпіонів області в двох вікових групах(тренери Олександр Польгун та Богдан Лінчук). Кращими гравцями чемпіонату було визнано у молодшій групі – Павленка Владислава, Яковця Дмитра, Панасюка Михайла, у старшій –Лазоренка Кіріла.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами обласного управління освіти, які під час церемонії нагородження вручили завідувач сектором молоді та спорту Сквирської РДА Ігор Голуб та директор ДЮСШ Володимир Хомяк.

/Files/images/л.jpg/Files/images/7л..jpg/Files/images/л..jpg

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi