• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний турнір з футзалу серед чоловіків на Кубок голови Сквирської районної державної адміністрації

Районний турнір з футзалу серед чоловіків на Кубок голови Сквирської районної державної адміністрації

2015-10-16

/Files/images/smailikai_com_22_111.gif

14 жовтня в місті Сквира в спортивному залі ДЮСШ відбувся районний турнір з футзалу серед чоловіків на Кубок голови Сквирської районної державної адміністрації. На урочистому відкритті змагань Руслан Вікторович Лінда відзначив, що цей турнір відбувається в рамках святкування «Дня Київщини» і є четвертим із низки спортивно-масових заходів проведених за останні п’ять днів та побажав спортсменам видовищної і змістовної гри. А також презентував Сквирській дитячо-юнацькій спортивній школі електронне табло.

В перегонах взяли участь команди: «Арта» (ТОВ фірма «Грона»), «Росава» (агрофірма «Росава-Агро»), «Кооператор» (райСТ), «Спарта» (м. Сквира).

Змагання проходили за коловою системою. В заключному турі у грі за третє місце футболісти «Арти» впевнено переграли опонентів зі «Спарти» з рахунком 3:0 і вибороли бронзові нагороди. А у вирішальному поєдинку зійшлись давні суперники з «Росави» та «Кооператора». Гол забитий Андрієм Хомяком на останніх хвилинах зустрічі зафіксував на табло результат 4:3 на користь «Кооператора», який і став переможцем турніру.

Під час нагородження команди переможці і призери були відзначені кубком, грошовими заохоченнями, медалями та грамотами голови Сквирської райдержадміністрації. Кращим воротарем першості визнано Когутенка Леоніда, кращим гравцем – Харченка Павла обидва представники «Росави».

Районна федерація футболу висловлює подяку меценату Глиняному Леоніду Петровичу за допомогу в організації та підготовці заходу.

/Files/images/14ж.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi