• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський відкритий турнір з контактних видів карате на Кубок голови Сквирської районної державної адміністрації

Всеукраїнський відкритий турнір з контактних видів карате на Кубок голови Сквирської районної державної адміністрації

2015-10-11

/Files/images/009.gif

10 жовтня в м. Сквира в спортивному залі ДЮСШ відбулась непересічна спортивна подія – Всеукраїнський відкритий турнір з контактних видів карате на Кубок голови Сквирської районної державної адміністрації в рамках святкування «Дня Київщини». Для участі в змаганнях на Сквирщину завітали спортсмени з різних регіонів України: спортивного клубу «Доджо» місто Київ, спортивний клуб міста Цибулів Черкаської області, спортивний клуб «Фортеця» місто Вишгород, комплексна дитячо-юнацька спортивна школа міста Славутич, команда федерації фул-контакт карате міста Тетіїв, команда асоціації кіонкушинкай України міста Івано-Франківська та спортивний клуб міста Тернопіль. Всього в турнірі прийняло участь 120 юних каратистів віком від 5 до 14 років.

Під час яскравого урочистого відкриття присутніх вітали голова Сквирської районної державної адміністрації Руслан Лінда, міський голова міста Сквири Віталій Писаренко, міський голова міста Тетіїв Руслан Майструк, начальник відділу освіти Сквирської райдержадміністрації Олександр Заболотній, президент Міжрегіональної федерації фул-контакт карате Віталій Красилівський, директор ТДВ «Шамраївський цукровий завод» Андрій Дворцов.

Програму перегонів складали турнір з кіокушин-карате версія кіокушин-куміти та турнір по фул-контакт карате з версії фул-контакт-фрістайл, загалом бої проходили у тридцяти вагових та вікових категоріях. Слід зазначити, що представники Сквирського району гідно виступили на спортивних татамі турніру. Чемпіонами стали у ваговій категорії до 30 кг Данило Матвієнко, до 45 кг – Євген Березівський, до 55 кг – Дмитро Петриченко. Команду Сквирського осередку федерації фул-контакт карате готував тренер Сергій Стригун, який до речі був основним ініціатором та організатором цього турніру.

Під час нагородження переможці та призери отримали кубки, медалі, грамотами голови райдержадміністрації та грошові заохочування.

Організатори турніру щиро дякували приватним підприємцям, які долучились до підготовки та проведення цього непересічного спортивного дійства: Миколі Гогулі, Володимиру Павловському, Олександр Березовському, Сергію Лєднєву, Вадиму Можарівському та Ігорю Барвіцькому.

/Files/images/10 ж.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 314

Коментарi