День фізичної культури та спорту

2015-09-13

/Files/images/12 в..jpg

12 вересня на міському стадіоні відбулось спортивне свято з нагоди Дня фізичної культури та спорту до програми якого входили: районна Спартакіада допризовної молоді з фізичної підготовки, легкоатлетична естафета та турнір з шахів. Всього в змаганнях взяли участь 33 команди та 165 учасників. На урочистому відкритті спортсменів вітали міський голова Писаренко В. Г. та завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Голуб І. В.

Кращі працівники галузі фізичної культури та спорту району були відзначені почесними грамотами голови Сквирської районної державної адміністрації. За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту на Сквирщині та високу професійну майстерність були нагороджені зокрема і працівники ДЮСШ: Богдан Гандзюк – тренер-викладач з гандболу, Олександр Черкасенко – тренер-викладач з гандболу, Сергій Стригун – тренер-викладач з карате кіокушинкай, Іван Штундер – заступник директора з навчально-виховної роботи, також він був відзначений грамотою обласного комітету з фізичного виховання та спорту відділення МОН України.

Сергій Лєднєв, постійний спонсор багатьох змагань, презентував вихованцям Сквирської дитячо-юнацької спортивної школи гандбольні м’ячі.

У загальнокомандному заліку переможцями стали представники Шамраївського НВК, срібні нагороди здобули представники Сквирської ЗОШ №1, третє місце вибороли спортсмени Сквирської ЗОШ №2.

Проведення районного свята спорту стало яскравим прикладом залучення молоді до занять фізичною культурою і спортом та перевірки фізичної підготовки допризовної молоді до служби в лавах Української армії.

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi