• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вдалий виступ сквирян на всеукраїнських змаганнях серед ДЮСШ та СДЮШОР з двоборства та п'ятиборства з легкої атлетики

Вдалий виступ сквирян на всеукраїнських змаганнях серед ДЮСШ та СДЮШОР з двоборства та п'ятиборства з легкої атлетики

2015-03-26

/Files/images/009.gif

20-21 березня 2015 року в легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності м. Києва проходили Всеукраїнські змагання серед ДЮСШ та спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2000-2002 року народження. У змаганнях взяло участь близько 20 команд з України. Змагання проводилися з метою подальшого розвитку фізкультурно-оздоровчої та масової роботи, а також популяризації легкої атлетики в Україні, у яких взяли участь 520 спортсменів.

Сквирщину представляли вихованці Сквирської ДЮСШ Михайло Чухомець та Артем Суржик під керівництвом тренера Сквирської ДЮСШ Олени Сергіївни Фартушної.

Учасники змагань боролися у двоборстві та п’ятиборстві. Серед переможців та призерів приємно відзначити і наших хлопців.
У важкій боротьбі наші хлопці почувалися впевнено і у підсумку Михайло Чухомець став срібним призером чемпіонату у двоборстві (біг на 1500м та 800м), наймолодший із учасників змагань, Артем Суржик, показав високий результат, виконавши перший юнацький спортивний розряд.

Нагороди переможцям у змаганнях вручав Олімпійський чемпіон з легкої атлетики Валерій Пилипович Борзов.

Ми вітаємо наших юних спортсменів та їх наставника з вдалим, переможним виступом та бажаємо подальших успіхів.

/Files/images/1.jpeg
/Files/images/2..jpg


Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi